7 razloga za odabir umjetne trave

Ukoliko imate travnjak – želite da izgleda kao oni savršeni na nogometnim ili golf terenima! Ukoliko nemate travnjak – želite ga! Oba problema možete riješiti umjetnim travama! Štoviše, kad se odlučite za to rješenje, ne morate ni brinuti o zalijevanju, košnji i svim ostalim poslovima koje zahtjeva održavanje zelenih površina.

Uz to, cijena umjetnih trava je postala i više nego prihvatljiva, tako da je uz minimalne zahtjeve održavanja postala sve češći izbor vlasnika terasa i vrtova pri uređenju istih. A evo i još sedam razloga zašto je to tako:

KVALITETNA IZRADA

Umjetne trave izrađene su od polipropilena izvučenog u niti različite debljine i duljine, uz dodatke na UV otpornost, izdržljivost na habanje i postojanost boja u svim vremenskim uvjetima.

PRAKTIČNA U EKSTERIJERIMA

Iskoristite umjetnu travu kao otirač i protukliznu podlogu na ulazu u Vaš objekt, u dvorištu, na terasi ili balkonu, dekorirajte nadstrešnice i krovne vrtove. Podloga sa umjetnom travom može se koristiti 365 dana u godini, bez obzira na vremenske uvjete.

POSTOJANA U INTERIJERIMA

Upotrijebite umjetnu travu u kafićima i restoranima, opremite teretanu ili dječju igraonicu, pronađite nove dimenzije, postavite ju okomito, na zid, zašto ne!

OTPORNA NA VODU

Umjetna trava izrađena je od poroznog materijala koji propušta vodu, čepovi i rupice s donje strane otpuštaju višak vode i postižu brže sušenje.

NEZAPALJIVOST

Umjetna trava na ekstremno visokim temperaturama ne gori otvorenim plamenom već se topi i tako sprječava širenje vatre.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Za najjednostavnije vrste umjetnih trava dovoljna vam je metla, za deblje i gušće vrste koristite puhalo za lišće, usisavač, miniwash. Kod održavanja većih površina upotrijebite strojeve za čišćenje.

IGRAJTE SE BOJAMA I TEKSTURAMA

Umjetne trave ne moraju biti samo zelenih nijansi, različita gustoća i oblici niti otvaraju mnoge mogućnosti svakom dekorateru u prostoru i na predmeta u njemu.

Tepih land ponuda umjetnih trava. 

Ostali Tepih land KORISNO tekstovi.

Ne propusti priliku!

Nemoj da ti promakne dobra akcija pred nosom.
Pretplati se na naš newsletter i saznaj prvi sve o super akcijama!

Friško napisano