Gdje kupiti umjetnu travu?

Štedi vrijeme i ne zahtijeva mukotrpnu košnju ni zalijevanje, a u svaki prostor unosi dozu uzbuđenja. Umjetna trava je s razlogom nova omiljena podna obloga za sve koji vole praktična i efektna rješenja.

Što se tiče održavanja, skoro možete i zaboraviti da ju imate. I da, naviknite se na rečenicu koju će vaši gosti često izgovarati – Ne mogu vjerovati da nije prava!

Wow faktor

Umjetna trava odlično podnosi sve vremenske uvjete, pa se može koristiti cijele godine.  Doživljaj prirode lako će prenijeti u svaki dio doma ili poslovnog prostora. Iako se ova podna obloga najčešće koristi kao zamjena za travnjak, i tako izaziva veliku zavist susjedima, njena primjena zaista je višestruka. Ovisno o namjeni, potrebno ju je povremeno očistiti, a možete ju i usisati ili očetkati poput tepiha. Gdje god se odlučite postaviti ovu podnu oblogu, bilo na vanjski prostor bilo unutarnji, umjetna trava sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Koja je umjetna trava najbolja?

U Tepih land ponudi možete odabrati različite vrste umjetne trave. Ovisno o vašim zahtjevima i primjeni: umjetnu travu bez čepova ili s čepovima, nisko košenu travu, različitih boja i nijansi, kao i različitih gustoća tkanja. Prilikom odabira vodite računa o namjeni i o estetskom doživljaju. Korisno je potražiti i savjete i preporuke prodavača koji će vam pomoći da odaberete najbolje rješenje za svoje potrebe.

Ovakve podne obloge najčešće su izrađene od otpornih i kvalitetnih materijala poput polipropilena (PP), polietilena (PE) i poliamida (PA).  Uz to imaju dodatke na UV otpornost i postojanost boja u svim vremenskim uvjetima. Cijene umjetne trave kreću se od 13,99 kn/m2 do 199,99 kn/m2. Stoga svatko može pronaći umjetnu travu u svom budžetu, a treba imati u vidu da je bolja kvaliteta uvijek dugotrajnije, a time i isplativije rješenje.

Gdje postaviti umjetnu travu?

S obzirom na to da se jednostavno i lako postavlja nema razloga da umjetnu travu ne koristite gdje god poželite.  Umjetna trava unijet će vedrinu i živost na vaš balkon, terasu ili dvorište. Lako će se uklopiti i u uređenje kafića, restorana i poslovnih prostora. Oduševite klince domišljatom dekoracijom u dječjoj sobi ili pustite kreativnost s lanca i učinite nešto ludo i drugačije i postavite umjetnu travu na neki od unutarnjih zidova. S ovom travom samo je mašta granica! I ne zaboravite, manje utrošenog vremena na održavanje znači više vremena za uživanje.

Ako volite dekorativna i funkcionalna rješenja koja ne zahtijevaju previše vaše brige, a izgledaju uvijek odlično, bacite se na odabir nove omiljene podne obloge. Možete ju pronaći u Tepih land poslovnicama na Jankomiru i Velesajmu ili naručiti putem e-maila prodaja@tepihland.hr. Cijelu ponudu možete pogledati  ovdje.

Ne propusti priliku!

Nemoj da ti promakne dobra akcija pred nosom.
Pretplati se na naš newsletter i saznaj prvi sve o super akcijama!

Friško napisano