Osvoji Advent u Milanu i Veroni!

NA ČEMU STOJIŠ?

Prijavi se

NA ČEMU STOJIŠ?

Bliži se blagdansko vrijeme i najljepše doba godine, a mi smo vam ga odlučili još više uljepšati. :)

Prijavite se na naš nagradni natječaj, pokažite koliko ste kreativni, a mi vas nagrađujemo Adventom u Milanu i Veroni za dvije osobe. Složili smo odličnu kombinaciju gdje ćeš moći uživati u čarobnim talijanskim gradovima i njihovim znamenitostima, uz to odraditi i predbožićni shopping.

Kako do nagrade?

Ukratko - mi stojimo na prekrasnim tepisima! I tapisonima! I laminatima! I sad nas zanima na čemu vi stojite? 

Sve što trebate napraviti je snimiti nogoselfie (fotku stopala na nekoj podlozi), objaviti ju u komentaru Facebook posta na našem profilu uz priču kako je ona nastala. Osim toga, nemojte zaboraviti označiti osobu koju ćete povesti sa sobom na nezaboravno putovanje.

Pravilnik nagradnog natječaja ‘Na čemu stojiš?’ pročitajte u nastavku:

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Tepih land d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10000 Zagreb, Hrvatska

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je napraviti fotografiju nogu (tzv. nogoselfie) te ju uz objašnjenje između 11. studenog i 17. studenog 2019. objaviti na Facebook stranici Tepih landa na nagradnom postu (https://www.facebook.com/Tepihland). Također, natjecatelj u komentaru mora označiti osobu koju će voditi na putovanje.

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki priređivaču natječaja odabrat će najkreativniju fotografiju te ju nagraditi. Svaka pojedinačna osoba, sudionik natječaja, ima pravo objaviti više fotografija, odnosno, s više fotografija sudjelovati u nagradnom natječaju.

U natjecanju će ukupno biti nagrađen jedan sudionik.

Pobjednik će biti objavljen na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) na kraju nagradnog natječaja (18. studenog 2019.).

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 11. studenog do 17. studenog 2019. godine.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske stari 18 i više godina na dan početka nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Tepih land d.o.o. kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

NAGRADA

Nagrada za pobjednika: dvodnevno putovanje u Milano i Veronu za vrijeme Adventa za dvije osobe u vrijednosti od 1380 kuna (21.- 22.12.2019. – termin putovanja je fiksan i ne može se mijenjati niti mijenjati za novčanu vrijednost i/li proizvode Tepih landa u istoj vrijednosti).

Putovanje uključuje: Advent u Milanu i Veroni za dvije osobe u terminu od 21. prosinca do 22. prosinca 2019. godine, 2 dana, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 4* u Milanu, smještaj u dvokrevetnim sobama, usluga noćenja s doručkom, voditelja putovanja, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizacije aranžmana.

http://www.mondotravel.hr/milano-i-verona-advent-dva-dana.html

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost. Pobjednik je u mogućnosti zahtijevati da mu se nagrada pošalje putem pošte, ako pobjednik nije iz Zagreba.

OBJAVA DOBITNIKA

Objava imena dobitnika nagrade bit će na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) u ponedjeljak, 18. studenog 2019. u 12 sati.

PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost i nije prenosiva na treću osobu. Nagradu dobitnik može preuzeti najkasnije do 9. prosinca 2019. uz predočenje osobne iskaznice. Pobjednik je u mogućnosti zahtijevati da mu se nagrada pošalje putem pošte, ako pobjednik nije iz Zagreba.

Ako dobitnik u navedenom roku ne preuzme nagradu, na nju gubi pravo. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

– Natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke.

– Natjecatelj ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata.

– Prijavljeni komentar se ne pridržava teme Natječaja.

– Prijavljeni komentari su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

– Komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja.

– Komentar ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode.

– Komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrada, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

* Tepih land poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za slanje nagrada.

** Tvrtka Facebook Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Tepih land.

U Zagrebu, 11. 11. 2019.

Za ljepši dom

Ponudu tepiha, tapisona, LVT podova, zavjesa i preostalih artikala u našem asortimanu pogledajte na našoj web stranici ili u poslovnicama Jankomir i Velesajam.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg koristničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na slažem se prihvaćate naša pravila privatnosti

Slažem se Ne Slažem se