Novo u ponudi: moderna kolekcija zavjesa

Nova kolekcija zavjesa JAB donosi moderne i neutralne boje, dekorativne tkanine u proljetnim nijansama i uzorke koji se lako kombiniraju s ostatkom uređenja. Ako ste u potrazi za novim zavjesama ili želite osvježiti svoj životni ili radni prostor, izdvajamo nekoliko modela i ideja za inspiraciju. 

Moderni zemljani tonovi

Kad tražite nešto što će poboljšati stil vaše dnevne sobe, a da ne poremeti ostatak vašeg uređenja, razmislite o zavjesama u zemljanim tonovima. Neutralne zavjese i zemljani tonovi neprimjetno će se uklopiti u vaš prostor i stilski ga podići. Ultra moderne nijanse brončane i narančaste na tkanini bogate raskošne teksture ostavit će dojam u svakoj prostoriji. Idealan balans postići ćete kombinacijom više različitih zemljanih tonova u prostoru.  

Raskošne dekor tkanine

Dekori u neutralnim tonovima raskošne guste tkanine i suptilnog uzorka unijet će dozu elegancije u prostor. Brončane i tamno plave nijanse dobro će se uklopiti i u moderne i u tradicionalne dnevne boravke. Dekorativna tkanina Chantilliy u bijeloj boji odličan je odabir za spavaće sobe. Bjelina u spavaćoj sobi stvara spokojno i mirno utočište koje je istovremeno svježe i opuštajuće.

Budući da dolaze u istoj paleti boja, uz Chantilly dekor kombinirajte Chambord dekorativne tkanine. Guste dekor tkanine za zamračenje i utišavanje buke idealan su odabir za sobe koje želite pretvoriti u mirne oaze. Osim što dodatno ukrašavaju vaše prozore, osiguravaju privatnost i mir za vas i vaše najmilije. Dodatna je prednost što gustu dekor zavjesu možete postaviti uz laganiju i prozračnu zavjesu i razvući ju prema potrebi.

Razigrani uzorak za dječje i radne sobe

U posljednje vrijeme vrlo popularne bijele i neutralne boje u domu, osvježit ćete zavjesom sitnog, ali zabavnog uzorka. Zavjese modela Harmony i Vehicles idealan su odabir za radni prostor i dječju sobu u kojoj želite moderan izgled. Oni malo odvažniji kombinirat će ovaj uzorak s drugim uzorcima i naglasiti razigranost. To ćete najlakše postići kombinacijom s prugama u boji, u omjeru dvije boje, jedna prema jedan.

Dekorativne tkanine u proljetnim tonovima

Uz pomoć boja brzo ćete transformirati svoj dom i unijeti dašak svježine. Proljetni tonovi poput svijetlo plave, narančaste, ljubičaste i zelene oživjet će svaku prostoriju doma. Postavite dekorativnu zavjesu Finest u trendi tonovima narančaste ili žute za podizanje energije u prostoru. Za smirujući ugođaj odaberite hladnije plave i zelene tonove.

Prvi saznajte sve novosti, akcije, popuste i trendove u Tepih landu. Prijavite se na naš newsletter i ne propustite odličnu ponudu pred nosom. Prijaviti se možete OVDJE.