zaštite od sunca tepihland

Zaštita od sunca – evo kako odabrati pravu

Pred nama je dugo vruće ljeto i razmišljate o zaštitnom faktoru ? Upoznajte Tepih land program zaštite od sunca!

ŽALUZINE (venecijaneri)

Spadaju u klasičan način zaštite od sunca, najpopularnije su zbog niskih cijena i jednostavnog načina postavljanja. Izrađuju se u dvije osnovne vrste, s aluminijskim ili PVC trakama. Količinu propuštenog svjetla jednostavno regulirate nagibom traka.

EASYFIX ROLO

Idealan je za sve koji žele posao postavljanja roloa obaviti bez bušenja i zavrtanja vijaka. Iskoristite samoljepljive nosače i postavite rolo brzo i bez tragova na okvirima prozora. Isprobajte i Easyfix reflektivni rolo pojačan termalnimm zaštitnim slojem koji štiti od vreline sunca odbijajući njegove zrake i u potpunosti može zatamniti prostoriju.

DUPLI ROLO

Sastoji se od dva tekstilna panela različitog stupnja prozirnosti, njihovim postupnim preklapanjem kontrolirate željeni protok svjetla. Dobivenim efektom zatamnjenja možete stvarati različite osjećaje udobnosti ili čak potpuno promijeniti namjenu prostorije.

Jednostruki ili dupli Easyfix roloi načinjeni su od kvalitetnih materijala koji mogu izdržati svakodnevnu upotrebu, direktno sunčevo svjetlo i toplinu a uz sve to ostaju cjenovno povoljni. Čitav program zaštite od sunca odlikuje se jednostavnošću upotrebe, mehanizam za namatanje zaustavljiv je na svakoj udaljenosti te otporan na dječje potezanje.

Zahvaljući jednostavnosti postavljanja, žaluzine i roloe je moguće skinuti ili preseliti u druge prostorije. Čak i kad nisu u upotrebi ne smetaju; ako želite prozračiti prostoriju ostavite ih namotane tokom jutra, večeri ili dok sunce ponovo ne ojača.

Istražite naš bogati program izrade roloa po mjeri – Vaši prozori više ne moraju nužno odgovarati standardima već gotovih proizvoda. Igrajte se bojama i teksturama platna kako bi postigli željeni ugođaj u prostoru. Vaš osobni ukus pomoći će Vam da se bolje osjećate na poslu i kod kuće, bez obzira radite li ili se odmarate.

Tepih land ponuda zaštite od sunca. 

Ostali Tepih land KORISNO tekstovi.