zavjese i dekori tepihland dekor rolo zavjese zavjese online

Zavjese – evo što trebate znati o njima

Upravo ste preuredili prostoriju, izabrali odgovarajući namještaj, postavili podnu oblogu, zidove oličili ili nalijepili tapete, ali nešto još nedostaje. Primaknuli ste se prozoru i pogledali kroz njega, sve je ostalo isto, nepromijenjeno, bez obzira gledate li na ulicu ili u dvorište. Tu ne možete ništa promijeniti. Nedostaje nešto unutar prostorije. Nešto nedostaje prozorima? Zavjese!Zavjesa ORGANZA

Zavjese su pravi izazov za prozore u svim prostorijama radilo se tu o dnevnim, spavaćim ili dječjim sobama jer daju završni pečat vaše osobnosti i stila u uređenju interijera. Prozori tako zavjesama ne dobijaju samo novu dimenziju uokvirivanja već postaju i poseban ukras, zahvaljujući velikom broju tekstura i boja tkanina od kojih su načinjene.

zavjesa-panel-marcoProstorije sa zavjesama štite nas od vreline sunca ljeti, ali i zadržavaju toplinu zimi te tako postižu opuštajući učinak tijekom čitave godine. Možete ih slagati u jednom ili više slojeva, kombinirati kao dodatak dekorativnim tkaninama ili težim zavjesama. Različiti stupnjevi prozirnosti omogućavaju željenu količinu svjetla u svako doba dana osiguravajući ujedno i privatnost vašeg dnevnog boravka ili spavaće sobe.

Panel zavjese su posebna vrsta zavjesa koje služe za zasjenjivanje većih staklenih površina. Lagani postupak pomicanja i mijenjanja ovih zavjesa omogućit će vam promjenu izgleda određene prostorije u samo nekoliko minuta. Ravne plohe panel zavjesa unose više drame i ozbiljnosti u prostor pa ih možemo koristiti i u uredima. Panel zavjese su plošne, ne postavljaju se nabrane pa su stoga slabiji izolator ali na taj način propuštaju više svjetla što je idealno za one koji vole više sunca u svom radnom okruženju.

Tepih land ponuda zavjesa.