Opremanje objekata

Opremanje objekata je uvijek izazov

Tepih land osigurava stručno i educirano osoblje, odnosno znanje i iskustvo koje će vam zasigurno biti od pomoći pri donošenju ispravne odluke. Stoga se ne ustručavajte zatražiti savjet od naših prodavača ili pomoć naših podopolagača. Tu smo zbog vas! Prilagodba Vašim očekivanjima, ali i Vašem budžetu,te kontrola kvalitete temeljni su elementi našeg poslovanja.

Vaš prodajni predstavnik za objekte

Tomislav Ivanda

Još uvijek niste sigurni? Pitajte nas!

Imate pitanja oko ponude ili ste jednostavno neodlučni? Bez ustručavanja postavite pitanje i odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

dobro je znati...

Preporučeni materijali

Tapisoni

Raznovrznost uzoraka i boja, te materijala od kojih su sačinjeni tapisoni daje skoro, pa neograničene mogućnosti po pitanju uređenja prostora i objekta. 

PVC obloge

Kvaliteta i izdržljivost glavne su karakteristike PVC obloga. Heterogene, homogene ili linoleumi odlična su rješenja za bolnice, škole, vrtiće i sličnih prostora. 

LVT obloge

Kvalitetna rješenja, jednostavna za održavanje, a izgledom kamenog ili drvenog poda. LVT obloge postale su često viđen materijal baš zbog dizajna i otpornosti.  

Zavjese

Za ljetpotu i estetiku svakog objekta zadužene su zavjese. Ne zaboravimo i njihovu glavnu namjenu – zaštita od sunčeve svjetlosti. 

svi tapisoni

sve pvc obloge

sve lvt obloge

sve zavjese