Na čemu stojiš? 2021.

Već neko vrijeme razmišljaš o preuređenju doma, ali nikako da i on dođe na red? Imaš sreće jer sada imaš priliku osvojiti poklon bon i osvježiti dom po svojoj mjeri. 😊

Prijavi se na naš nagradni natječaj, a najkreativnije nagrađujemo s dva poklon bona u vrijednosti od 2000 kn za uređenje doma.

Sve što trebaš napraviti je otkriti nam na čemu stojiš. 😊 Snimi nogoselfie (fotku stopala na nekoj podlozi), objavi ju u komentaru Facebook posta na našem profilu uz priču kako je ona nastala. Uz to, nemoj zaboraviti zapratiti naš Facebook profil i lajkati objavu.

Pravilnik nagradnog natječaja ‘Na čemu stojiš?’:

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Tepih land d.o.o., Velimira Škorpika 25, 10090 Zagreb, Hrvatska

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je napraviti fotografiju nogu (tzv. nogoselfie) te ju uz objašnjenje između 08. studenog i 21. studenog 2021. objaviti na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland). Također, natjecatelj mora zapratiti službeni Facebook profil Tepih landa i ‘lajkati’ nagradni post.

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki priređivaču natječaja odabrat će najkreativnije fotografije te ih nagraditi. Svaka pojedinačna osoba, sudionik natječaja, ima pravo objaviti više fotografija, odnosno, s više fotografija sudjelovati u nagradnom natječaju.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 08. studenog do 21. studenog 2021. godine.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske stari 18 i više godina na dan početka nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Tepih land d.o.o. kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

NAGRADA

Nagrada za pobjednika: 2 x poklon bon u iznosu od 2 000 kuna, koje dobitnici mogu iskoristiti u zamjenu za proizvode u poslovnici Tepih Land Jankomir.

OBJAVA DOBITNIKA

U natjecanju će ukupno biti nagrađena dva sudionika.

Objava imena dobitnika nagrade bit će na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) u ponedjeljak, 22. studenog 2021. do 20 sati.

PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost i nije prenosiva na treću osobu. Nagradu dobitnik može preuzeti najkasnije do 13. prosinca 2021. uz predočenje osobne iskaznice. Pobjednik je u mogućnosti zahtijevati da mu se nagrada pošalje putem pošte, ako pobjednik nije iz Zagreba.

Ako dobitnik u navedenom roku ne preuzme nagradu, na nju gubi pravo. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

– Natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke.

– Natjecatelj ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata.

– Prijavljeni komentar se ne pridržava teme Natječaja.

– Prijavljeni komentari su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

– Komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja.

– Komentar ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode.

– Komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrada, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

* Tepih land poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za slanje nagrada.

** Tvrtka Facebook Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Tepih land.

U Zagrebu, 08. 11. 2021.

Prati nas: