ljeto uređenje tepih tepihland

Uredi dom u ljetnom štihu

Ljeto nam je već pokucalo na vrata. Vrijeme vrućina je pred nama i sigurno ćete htjeti i u svoj dom unijeti ljetnu atmosferu.

Uskoro će biti toliko vruće i sparno da nećete htjeti izlaziti van, zato je pravo vrijeme da u svom domu stvorite malu, udobnu ljetnu oazu.

Spavaća soba

Spavaća soba mnogima je osim mjesta za spavanje postala i mjesto za odmor, u kojem vole u miru pročitati knjigu, slušati glazbu ili gledati filmove. Baš zato bi ju trebalo prilagoditi i ovom godišnjem dobu.

Za ljetni ugođaj u spavaćoj sebi ne trebate se baciti u neku veliku renovaciju i uređenje. Možete to postići samo s promjenom nekih detalja – kao što su jastuci ili tapete u nježnim, ljetnim nijansama.

tepihland tapete

Dnevni boravak

Dnevni boravak je prostorija u domu u kojoj provodimo zasigurno najviše vremena i zato oko njenog uređenja trebamo uložiti malo više vremena. Jednostavan, ali efektan dodatak su lepršave zavjese. Svaka zavjesa može se prilagoditi vama i prostoru koji uređujete, i to uz nekolicinu jednostavnih savjeta.

Hit boja 2020. godine je tamnoplava nijansa, koja u nama stvara osjećaj smirenosti i jasnoće misli. Klasična plava boja u vaš će dom unijeti osvježenje i karakter. Neke ideje kako ju uklopiti u vaš dnevni boravak, ali i ostale prostorije u vašem domu pogledajte OVDJE

Balkon

Balkonski i vrtni namještaj, kao i većina ostalog namještaja nije podložan sezonskoj modi, te namještaj ako se dobro čuva može trajati godinama. Ipak, svake godine potrebno ga je malo osvježiti kako biste se osjećali udobnije dok boravite na njemu.

Ove sezone u trendu je nebeski plava boja, pa ako želite modernizirati svoje vrt, balkon ili terasu unesite plavu nijansu kroz dekorativne predmetne kao što su jastuci, zavjese, čak i tepih. Jednostavne trikove za uređenje balkona pronađite OVDJE i inspirirajte se.

Ako preuređujete svoju dom u ljetnom štihu, bilo da je riječ o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili balkonu ponudu tepiha pogledajte OVDJE, zavjesa OVDJE, jastuka OVDJE.