Art tapete za moćnu transformaciju prostora

Tapete su trik u uređenju interijera koji uvijek pali. Vrlo lako i jednostavno transformirat će svaki prostor i izazvati wow efekt. Uz pomoć tapete uvedite teksturu i unesite karakter u dom kojem nedostaje detalja. Izbor tapeta zaista je velik, od metalik do tropskih printova, cvjetnih i geometrijskih motiva, a novo u ponudi su i zadivljujuće Art tapete.  Poput murala, predimenzionirani slikoviti prikazi na zidu veliki su trend u 2022. Stvaraju prekrasnu atmosferu u prostoriji i zaokupljaju maštu svakog gledatelja. Art tapete dodaju puno karaktera svakom domu, a predivni prikazi prostor će učiniti jedinstvenim i vrlo osobnim.

Jaka osobnost

Art tapete unose novu dimenziju vizualne umjetnosti u vaš dom. Uživat ćete u pogledu na šarene motive, predivne scene iz prirode, apstraktne oblike, a  sve u ogromnim dimenzijama na koje nitko ne može ostati ravnodušan. Kod odabira vizuala budite osobni i direktni i odaberite ono što najbolje opisuje vaš karakter i interese vaše obitelji. Art tapeta je idealan odabir za prostorije koje želite oživiti i razigrati, primjerice dnevni boravak, blagovaonicu ili čak spavaću sobu. Osim predivnog vizualnog dojma, art tapete uvest će i novu teksturu na zidu, stoga su idealne za neutralne, pomalo dosadnjikave dijelove stana.

Maštoviti prikazi 

Ne tako omiljeni prostori u domu u potpunosti se transformiraju uz pomoć slikovitih prikaza Art tapeta, koje ispunjavaju zid izuzetnim detaljima sve do stropa. Ovaj trend zidne umjetnosti najbolje funkcionira u inače minimalistički uređenim prostorima kao pomalo šokantna suprotnost ostatku uređenja. Uz Art tapete impresivnih prikaza odlutat ćete na trenutak na neko drugo mjesto. Dodatna prednost ovako velikih i slikovitih vizuala je u tome što unose dodatnu dimenziju i dubinu, čak i malim prostorima.

Maksimalno cvjetno 

Cvjetni dekor u domu ponovo je na vrhuncu popularnosti, posebice predimenzionirani cvjetni uzorci u svim bojama i nijansama. Art tapeta cvjetnog uzorka može se prilagoditi svakom prostoru, bilo da je vintage, retro ili ultra moderan. Kod odabira razmislite o boji i mjerilu cvijeća u uzorcima. Velike uzorke birajte za velike prostorije i velike zidne površine. U manjim prostorima funkcionirat će tapeta s uzorkom cvijeća koji je nešto sitniji.  

 

Moderne i tople neutralne

Kad je riječ o trendovima u odabiru boja za dom, neutralna paleta se sve više odmiče od sive prema  toplijim tonovima te bež i brončanim nijansama. Art tapeta u toplim nijansama odlično će se uklopiti uz svijetlo drvo i zemljanu paletu u domu. Bijele i bež nijanse dodaju dozu intrige i zanimljivosti, a ne preopterećuju prostor.

Prvi saznajte sve novosti, akcije, popuste i trendove u Tepih landu. Prijavite se na naš newsletter i ne propustite odličnu ponudu pred nosom. Prijaviti se možete OVDJE.