zaštite od sunca tepihland

Odaberi savršeno sjenilo za prozor

Ako ne volite da vam prolaznici zaviruju u dnevni boravak, a u ljetnim mjesecima se želite vratiti doma u ugodno rashlađen prostor, važno je da odaberete odgovarajuća sjenila za prozore.

Kako odabrati najbolja sjenila baš za vaš dom, ovisi o vašim zahtjevima, a ne treba zaboraviti ni na estetsku komponentu koju donose u prostore.

Rolo zavjese

Rolo zavjesa univerzalni je klasik među proizvodima za zaštitu doma od sunca. Sprječava nakupljanje prašine i prodiranje topline u prostoriju, a široka paleta boja, uzoraka i tkanina od kojih se mogu izrađivati daju im dodatnu vrijednost. Ova sjenila imaju prilično jednostavan mehanizam za rukovanje. Sastoji se od lančića koji služi za podizanje ili spuštanje rolo zavjese. Neupadljivi dizajn i jednostavno rukovanje te prilagodljivost svakoj prostoriji čine rolo zavjese odličnim odabirom za razne prostore i stilska uređenja.

Dupli rolo

Sastoji se od dva tekstilna panela različitog stupnja prozirnosti, a njihovim preklapanjem kontrolirate željeni protoka svjetla. Duo rolo zavjesa zbog svog je atraktivnog dizajna odličan izbor za moderno uređene domove i lako se uklapa u današnja kućanstva. Osim praktičnosti i funkcionalnosti, prednost je i jednostavna ugradnja. Uz bogati Tepih land program izrade roloa po mjeri – vaši prozori više ne moraju nužno odgovarati standardima već gotovih proizvoda. Postignite željeni ugođaj u prostoru odabirom boja i tekstura platna koje vam najbolje odgovaraju.

Žaluzine

Žaluzine su također jedan od klasičnih odabira zaštite od sunca, povoljne su i jednostavno se postavljaju. Osim što pružaju odličnu zaštitu od sunca i neželjenih pogleda, njihova glavna prednost je što omogućavaju stupnjevano reguliranje dnevne svjetlosti. Prednost je i to što omogućavaju dobro prozračivanje, a pogodne su i za ugradnju na balkonima, lođama i terasama. Izrađuju se u dvije osnovne vrste, s aluminijskim ili PVC trakama. Lagane su za upravljanje i dugotrajne. Količinu propuštenog svjetla jednostavno regulirate nagibom traka. Osim što je riječ o vrlo povoljnim sjenilima za sunce, također dolaze u raznim bojama i oblicima tako da se mogu prilagoditi svakom objektu. Također, uz žaluzine možete pogledati i cjelokupnu ponudu naših zavjesa.

Zavjese

Želite li zamračiti prostoriju ili dodatno osvijetliti, postavljate li zavjesu u spavaću sobu ili dnevni prostor te kako se ona uklapa u ostatak uređenja, neki su od čimbenika koje trebate uzeti u obzir prilikom odabira idealne zavjese za vaš dom. Bilo da su moderne, tradicionalne, jednobojne, s raznim uzorcima ili puno sitnih detalja, zavjese su dekorativna poslastica u svakom domu. Svakako odaberite one zavjese koje će najbolje ispunjavati svoju funkciju, ali i one zbog koji će vaš dom izgledati još ljepše. U Tepih land velikoj  ponudi gotovih zavjesa lako ćete pronaći baš onakve zavjese kakve ste zamislili.

Trebaju vam zavjese po mjeri? Zapišite potrebne mjere i posjetite Tepih land Jankomir!  Naš tim će se pobrinuti da dobijete baš ono što želite i iskrojiti savršene zavjese za vaš dom.

Prati nas: