Božićna potraga 2021. – nagradni natječaj

Vrijeme je darivanja pa smo vas za blagdane odlučili nagraditi. 😊 Prijavi se na naš nagradni natječaj, a najkreativniji komentar nagrađujemo s poklon bonom u vrijednosti od 3000 kn za uređenje doma.

Sve što trebaš napraviti je na našem webu www.tepihland.hr potražiti proizvod koji ti se sviđa i napisati nam u komentaru zašto ga baš ti zaslužuješ!  Uz to, obavezno nemoj zaboraviti zapratiti naš Facebook profil i lajkati objavu, a ako sudjeluješ na Instagramu zapratiti naš Instagram profil i lajkati objavu.

Pravilnik nagradnog natječaja ‘Božićna potraga’:

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Tepih land d.o.o., Velimira Škorpika 25, 10090 Zagreb, Hrvatska

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je pronaći proizvod na našoj web stranici i napisati komentar uz objašnjenje zašto ga baš ti zaslužuješ – između 13. prosinca i 23. prosinca 2021. te komentar objaviti na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) ili na Instagram profilu (https://www.instagram.com/tepihland).

Također, na Facebooku natjecatelj mora zapratiti službeni Facebook profil Tepih landa i ‘lajkati’ nagradni post, a na Instagramu zapratiti službeni Instagram profil Tepih landa i ‘lajkati’ nagradni post.

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki priređivaču natječaja odabrat će najkreativniji komentar te ga nagraditi. Svaka pojedinačna osoba, sudionik natječaja, ima pravo objaviti više komentara, odnosno, s više komentara sudjelovati u nagradnom natječaju.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 13. prosinca do 23. prosinca 2021. godine.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske stari 18 i više godina na dan početka nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Tepih land d.o.o. kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

NAGRADA

Nagrada za pobjednika: 1 x poklon bon u iznosu od 3 000 kuna, koji dobitnik može iskoristiti u zamjenu za proizvode u poslovnici Tepih Land Jankomir.

OBJAVA DOBITNIKA

U natjecanju će ukupno biti nagrađen jedan sudionik.

Objava imena dobitnika nagrade biti će na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) i na Instagram profilu (https://www.instagram.com/tepihland) u petak, 24. prosinca 2021. do 20 sati.

PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost i nije prenosiva na treću osobu. Nagradu dobitnik može preuzeti najkasnije do 13. siječnja 2022. uz predočenje osobne iskaznice. Pobjednik je u mogućnosti zahtijevati da mu se nagrada pošalje putem pošte, ako pobjednik nije iz Zagreba.

Ako dobitnik u navedenom roku ne preuzme nagradu, na nju gubi pravo. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

– Natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke.

– Natjecatelj ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata.

– Prijavljeni komentar se ne pridržava teme Natječaja.

– Prijavljeni komentari su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

– Komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja.

– Komentar ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode.

– Komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrada, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

* Tepih land poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za slanje nagrada.

** Tvrtka Meta ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Tepih land.

U Zagrebu, 10. 12. 2021.