Čupavi tepih za ekstra toplinu i mekoću u domu

Čupavi ili takozvani shaggy tepisi se oduvijek ističu svojim šarmantnim izgledom i nevjerojatnom mekoćom pod prstima. Jednostavni su, dopadljivi i možete ih pronaći u gotovo svim bojama i veličinama! Osim toga,  ne morate se brinuti kako će se vaš tepih uklapati u ostatak uređenja budući da funkcioniraju dobro s gotovo bilo kojim stilom. Odličan je odabir u hladnije dane jer će grijati vaše podove, a time i ostatak doma.

1. Kao po oblacima

Jedna od najvećih prednosti čupavog tepiha je njegova mekoća i udobnost. Savršen za sjedenje ili ležanje na podu dok gledate film ili kad se skupi veće društvo. Postavite ga u dnevni boravak ili spavaću sobu i uživajte u mekoći vlakana i udobnosti koju donose.

2. Toplina i ušteda energije

U hladnije dane svaki dodatni način da zadržite toplinu u domu dobro dođe. Čupavi debeli tepisi su odličan odabir kad želite dodatno zagrijati prostoriju. U dobro izoliranom i ugodnom domu štedite energiju jer nema potrebe za prekomjernom potrošnjom grijanja, a to na kraju štedi vaš novac. U dugoj zimi svaka kuna ušteđena na grijanju znači, zar ne?

3.  Neodoljivi šarm 

Svoju dugogodišnju popularnost čupavi tepih duguje između ostalog i vrlo „stylish“ izgledu. Bez obzira na trendove u uređenju interijera koji se izmjenjuju s godinama, čupavi tepih je uvijek popularan izbor.  Lako se uklapa u svaki stil uređenja i daje zaigrani karakter prostoru.

4. U svim bojama

Velika prednost čupavog tepiha je raznolikost ponude koja vam je na raspolaganju. Čupavi tepisi dolaze u različitim stilovima, veličinama i bojama pa ćete zasigurno moći pronaći onaj koji odgovara vašem domu. Čupave tepihe možete koristiti u spavaćoj sobi, kao i u dnevnoj sobi, zbog svoje svestranosti da se uklope u svako okruženje.

5. Tepih glavu čuva

Ako imate malu djecu koja često trče po sobi, onda znate da često i padaju. Deblji tepih s mekanim vlaknima kao što je čupavi shaggy tepih ublažit će pad i smanjiti mogućnost ozljede. Također, umanjit će buku i zvukove koji smetaju drugim ukućanima i susjedima.

6. Izdržljivost

Još jedna prednost čupavih tepiha je ta što su vrlo izdržljivi. Dobro podnose područja visokog prometa, a za dugogodišnju upotrebu savjetujemo da ga postavite u područje gdje ga namještaj neće previše pritiskati i iskrivljavati vlakna.  Uklonite prašinu i nečistoće svakih nekoliko dana usisavačem, a možete ga čistiti i parnim usisivačem. S obzirom na to da nikad ne izlazi iz mode, uz malo održavanja imat ćete tepih koji će vam služiti dugi niz godina.

Prvi saznajte sve novosti, akcije, popuste i trendove u Tepih landu. Prijavite se na naš newsletter i ne propustite odličnu ponudu pred nosom. Prijaviti se možete OVDJE.