Homogeni PVC – Fabscrap – totalno drugačiji podovi

Vinil podovi su vrlo popularni zbog svoje trajnosti, svestranosti i vrlo jednostavnog održavanja. Homogeni vinil izrađen je od jednog  sloja, izdržljiv je i otporan na mrlje što ga čini izvrsnim izborom poda u prostorijama gustog prometa. Kad tome dodate „Fabscrap“ ili izradu od „ostataka materijala“ dobili ste jedinstvene podove koji podržavaju ideju održivog stanovanja.

Tvrtka Forbo Flooring Systems teži stvaranju boljeg okruženja i nudi proizvode koji su trajni i ekološki prihvatljivi. Otkad su započeli s izradom podnih obloga, posvećeni su stvaranju ekološki prihvatljivijeg okruženja u svim prostorima u kojima ljudi rade, opuštaju se, igraju i uče. Vrhunska izrada uz smanjenje, recikliranje i ponovno korištenje ostataka čini njihove podove jedinstvenim na tržištu.

Ako tražite kreativne i originalne podne obloge i svjesni ste važnosti održivog stanovanja, vrijeme je da upoznate Forbo Fabscrap homogeni vinil.

Ništa se ne baca

Fabscrap je odlično rješenje za materijal koji se inače ne bi koristio. Fabscrap je homogena podna obloga koja je stvorena korištenjem ostatka materijala stvarajući novu šarenu smjesu koja se prerađuje u jedinstvenu podnu oblogu.  Fabscrap, tako, pretvara neiskorištene granule u živahnu raznobojnu podnu oblogu koja nudi impresivne mogućnosti dizajna. Koncept započinje ponudom od četiri različite osnovne linije, svaka sa šarenim individualnim miksom.

Vrhunska kvaliteta

Važno je naglasiti kako se ovdje ne radi o drugorazrednom materijalu. Sve što se koristi za stvaranje Fabscrapa vrhunske je kvalitete, baš kao i ostale Forbo podne obloge. Riječ je o ponovnom korištenju materijala čija kvaliteta nije upitna.

Jedinstvena kombinacija

Koncept započinje ponudom od četiri osnovne nijanse koje čine pozadinu šarene mješavine: malter, plava, bijela i neutralna siva.

Fabscrap mješavina slučajna je kombinacija sedam do osam boja iz postojećeg asortimana Forbo kolekcije podnih obloga. Boje u smjesi razlikuju se ovisno o proizvodnom ciklusu. Nakon odabira osnovne nijanse, finalna mješavina boja uvijek je iznenađenje. To čini ove podove drugačijima od bilo kojih drugih i daje vam priliku da imate zaista jedinstvene podove.

Svaki Fabscrap pod je drugačiji

Fabscrap je, kako to vole naglasiti idejni tvorci Forba, koncept, a ne kolekcija, u tradicionalnom smislu. Kod ovakve izrade 40% granula u boji preuzeto je iz neke od četiri odabrane osnovne boje u postojećim Forbo kolekcijama, dok je ostatak, 60% uvijek slučajni miks. Svaka se smjesa razlikuje od serije do serije, što uvijek rezultira drugačijim predivnim spektrom boja.

Široka upotreba

Uz sve prednosti vinil poda, fabscrap homogeni vinil zaista je svestrana i poželjna podna obloga u prostorijama razne namjene i uređenja. Lako se održava, odlično podnosi mrlje i ono što je sigurno, neće ostati nezamijećen.