tepih umjetna trava tepihland

Kako do savršenog travnjaka tijekom cijele godine?

Uvijek ste maštali o zelenoj travi u dvorištu, ali nemate vremena za održavanje? Želite imati osjećaj da je ljeto svaki dan, ali ne želite blato u svom domu u slučaju kiše? Onda je umjetna trava pravi izbor za vas. Bez obzira na godišnje doba i vremenske uvjete,  umjetna trava ima mogućnost upijanja vode i brzog sušenja.

Kako postaviti umjetnu travu?

Postavljanje umjetne trave je vrlo jednostavno. Prije nego počnete pripremite željeno mjesto. Ako imate travnjak/zemlju pokušajte što bolje izravnati površinu kako bi izbjegli izrasline. Umjetna trava dolazi u rolama i vi birate koliko vam je potrebno. Za prekrivanje veće površine trebat će vam više rola, ali pazite da orijentacija bude ista za svaku rolu.

Za samo postavljanje potrebna vam je velika količina galvaniziranih čavli kako bi mogli pričvrstiti svaku rolu i čekić. Kako metalni rubovi ne bi bili vidljivi, čavle zabite do zemlje. Ovime nećete samo sakriti metal nego i osigurati da se role ne pomiču s vremenom. Nakon što ih postavite nećete ni primijetiti razliku između svake role i vaš travnjak će izgledati savršeno.

     

Ušteda vremena i vode 

Pravi travnjak zahtjeva mnogo održavanja, zalijevanja i uređivanja što oduzima mnogo vremena. Osim što ćete uštedjeti na vremenu, jer umjetna trava ne zahtijeva nikakvu brigu, uštedjet ćete i na računima za vodu jer je naša umjetna trava uvijek zelena i ne treba ju zalijevati..

Gdje postaviti umjetnu travu? 

Velika prednost umjetne trave je što je možete postaviti bilo gdje. U dvorište, na terasu, iskoristiti kao podlogu za igranje, u svakoj prostoriji vašeg doma.
No, umjetna trava nije namijenjena samo za domove i vrtove, nego i za javne, sportske i ugostiteljske objekte. Zbog svoje  boje, postiže umirujući efekt, a umjesto klasičnog tepiha možete je postaviti i u kupaonicu za zeleniji doživljaj.

Vaši ljubimci će voljeti umjetnu travu

Ljubimci vole trčati po travi tako da ne vidimo razlog zašto ovu ne bi zavoljeli. A vi ćete je još više zavoljeti zbog lakšeg čišćenja nakon nužde koju će možda povremeno obaviti. Sve što trebate je travu poprskati pod mlazom vode ili kupnja spreja koji je osmišljen za tu svrhu.

umjetna trava tepihland  umjetna trava

Više detalja o proizvodu te kakve sve vrste imamo u ponudi pogledajte u našoj kategoriji – UMJETNA TRAVA.