Kako opremiti hotel iz snova – novi look za novu sezonu

Dizajn i unutarnji izgled hotela od presudne su važnosti za stvaranje pozitivnog iskustva gostiju. Interijer hotela nije važan samo zbog lijepog izgleda, on na neki način govori i o publici koju želite privući i prenosi ideju vašeg brenda. Visoko kvalitetni podovi koji uvijek izgledaju besprijekorno uredno su apsolutni „must“ u hotelskom uređenju.

Mir i luksuz

Kad dolaze u hotel, gosti se raduju osjećaju luksuza i opuštanja. Žele se usredotočiti na svoj posao ili jednostavno žele uživati u danima odmora u lijepim i čistim sobama.

Tapisoni i moderne podne obloge su jednostavan i učinkovit način za dodavanje tog luksuznog izgleda bilo kojoj prostoriji. Ostavljaju trenutni pozitivan dojam na goste i stvaraju umirujuće i opuštajuće okruženje.

Hotel luksuzna spavaća soba tepison

Ulaz sa stilom

Prvi dojam o hotelu gost stvara čim zakorači u ulazni prostor. On mora odisati svježinom i čistoćom, a nikako ne treba zanemariti i sigurnost i funkcionalnost. Klizanje, spoticanje i pad treba potpunosti onemogućiti kako bi se izbjegle nezgode i neugodna iskustva.

Forbo Flooring, kao dugogodišnji proizvođač ulaznih podnih sustava nudi rješenja za sve vrste zgrada i ulaza. Postavljanjem učinkovitih podnih obloga mogućnost klizanja i padova može se drastično smanjiti. Dobar sustav podnih obloga spriječit će ulazak prljavštine i vlage i time produljiti vijek trajanja vaših unutarnjih podova te smanjiti troškove čišćenja, popravka i ukupnih troškova održavanja.

Hotel ulaz i recepcija podna obologa i tepih luksuzni interijer

High tech je budućnost

Ako želite osvježiti izgled svog hotela ili ugostiteljskog objekta te povećati funkcionalnost prostora Flotex podovi su odličan izbor za to.

Flotex Flocked Flooring je jedinstveni tekstilni pod koji spaja izdržljive karakteristike elastičnog poda s kvalitetom, toplinom i udobnošću tepiha. Flotex je dostupan u formatima ploča, pločica i dasaka i odličan je izbor za hotelske podove. Izdržljiv je i jednostavan za čišćenje kao i svaka elastična podna obloga, uz izgled i mekoću tekstilne obloge. Najlonska vlakna ne samo da apsorbiraju zvuk i pružaju udobnost, već i hvataju alergene i finu prašinu iz zraka. Flotex je izrađen tako da je zaštićen od plijesni i neugodnih mirisa, a nakon čišćenja zadržava svoj izgled.

Spavaća soba hotel luksuzni interijer tapison

Dizajn koji se pamti

Sve više hotela i poslovnih zgrada kod uređenja unutarnjeg prostora prednost daju trajnosti materijala i jednostavnosti održavanja, kako bi svojim korisnicima priuštili uvijek visoki stupanj higijene i maksimalne učinkovitosti. Kod odabira podova u hotelu ne morate uvijek birati suptilnost i jednostavnost. Razne podne obloge nude široki spektar dizajna i uzoraka koji će podići izgled ugostiteljskog objekta ili hotela na drugi nivo. Bilo da se odlučite za klasičnije tapisone ili ultra moderne Forbo podove odaberite nešto upečatljivo i moderno, što kod vaših gostiju neće proći nezamijećeno.

Prvi saznajte sve novosti, akcije, popuste i trendove u Tepih landu. Prijavite se na naš newsletter i ne propustite odličnu ponudu pred nosom. Prijaviti se možete OVDJE.