‘Kralj podova’ – Nagradni natječaj

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Tepih land d.o.o., Velimira Škorpika 25, 10000 Zagreb, Hrvatska

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju ‘Kralj podova’ natjecatelj treba u komentaru nagradnog posta napisati pjesmicu o podnoj oblozi koju treba ili želi u svom domu, a mi najkreativniju pjesmicu nagrađujemo poklon bonom u iznosu od 2000 kuna za podnu oblogu po izboru (laminat, PVC pod, tepih, tapison ili LVT pod).

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki priređivaču natječaja odabrat će najkreativniju pjesmicu te ju nagraditi. Svaka pojedinačna osoba, sudionik natječaja, ima pravo objaviti jedan komentar.

U natjecanju će ukupno biti nagrađen jedan sudionik.

Pobjednik će biti objavljen na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) na kraju nagradnog natječaja (28. lipnja 2021.).

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 14. lipnja do 27. lipnja 2021. u 20 sati.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske stari 18 i više godina na dan početka nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Tepih land d.o.o. kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

NAGRADA

U natječaju će biti nagrađena osoba koju je žiri odabrao s najboljom/najkreativnijom pjesmicom u komentaru.

Nagrada za pobjednika: poklon bon od iznosu od 2000 kuna za podnu oblogu po izboru (laminat, PVC pod, tepih, tapison ili LVT pod).

OBJAVA DOBITNIKA

Objava imena dobitnika nagrade bit će na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) u ponedjeljak, 28. lipnja 2020. do 20 sati.

PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost i nije prenosiva na treću osobu. Nagradu dobitnik može preuzeti najkasnije do 28. rujna 2021. godine uz predočenje osobne iskaznice. Pobjednik je u mogućnosti zatražiti da mu se nagrada pošalje putem pošte, ako pobjednik nije iz Zagreba.

Ako dobitnik u navedenom roku ne preuzme nagradu, na nju gubi pravo. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

– Natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke.

– Natjecatelj ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata.

– Prijavljeni komentar se ne pridržava teme Natječaja.

– Prijavljeni komentari su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

– Komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja.

– Komentar ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode.

– Komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrada, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

* Tepih land poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za slanje nagrada.

** Tvrtka Facebook Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Tepih land.

U Zagrebu, 14. 6. 2021.