kreativne ideje za umjetnu travu u domu

Kreativno uklopite umjetnu travu u svoj dom

Volite biti kreativni i svoj dom redovito ‘iznenadite’ s nekim novim, drugačijim idejama i ‘uradi sam’ projektima? Prikupili smo nekoliko ideja kojima možete na kreativan i zabavan način urediti dom uz pomoć umjetne trave.

Umjetna trava iznimno je zahvalna podna obloga, jednostavna je za održavanje i odlično podnosi različite vremenske uvjete. Iako se umjetna trava prvenstveno koristi za kreiranje travnjaka koji se ne treba održavati i kositi, ovaj dekorativan dodatak svakako je moguće koristiti i unutar doma. Postavljanje je jednostavno, a mogućnosti i kombinacije u kojima umjetnu travu možete koristiti su beskonačne.

Balkon
Kako bi atmosfera i boravak na balkonu bili što topliji i ugodniji, pod obložite umjetnom travom. u nekoj nježnoj, neutralnoj nijansi. Naravno, odabir umjetne trave ovisit će o vašim preferencijama i predodređenom budžetu, ali treba imati u vidu da ako se odlučite za ovu investiciju, bolja kvaliteta je definitivno i dugotrajnije rješenje. Dostupne modele pogledajte ovdje

Dječji zeleni kutak
Tepih trava je super i za unutarnju uporabu. Podsjeća na ljeto, ublažava stres i ispunjava dom pozitivnom energijom. Ako ju odaberete za dječji kutak ili sobu nećete pogriješiti, a odmaknut ćete se od klasičnog tepiha.

Zeleni zid
Šumski zeleni zidovi kreirani su tako da u zatvorenom prostoru dočaraju živopisan i uzbudljiv šumski duh. Suvremena su inačica vertikalnih vrtova. Ako ne možete iz nekog razloga uložiti u prave biljke i viseći vrt, umjetna trava brže je i jednostavnije rješenje.

Mekane stepenice
Umjetna trava nema gotovo nikakvu potrebu za održavanjem za razliku od tepiha. Potrebno je povremeno čišćenje i dezinfekcija ovisno o načinu korištenja, ali s njom ćete dobiti najmekše stepenice.

Ponudu umjetne trave pogledajte u poslovnicama Tepih landa – Jankomir i Velesajam ili OVDJE