linoleum marmoleum forbo tepihland

Marmoleum – održivi izbor linoleuma

Marmoleum je apsolutni pobjednik među održivim podovima. Ako ste prijatelj prirode i okoliša ova vrsta linoleuma je pravi izbor za vas, a sa sobom donosi i dozu elegancije. Marmoleum je elastična podna obloga izrađena od prirodnih sirovina koja će vaš dom uljepšati s preko 300 boja i dizajna. Od mramoriranih do linearnih i betonskih, dostupnih u limu, pločicama i daskama, Marmoleum svakako daje povelik izbor podnih obloga ovisno o vašim potrebama i željama. U nastavku donosimo sve što trebate znati o Marmoleumu i njegovoj jedinstvenosti.

Mramorni Marmoleum

Ovaj Marmoleum prostorima pruža njihovu prirodnu, pravu definiciju. Otkrijte istinske prirodne ljepote ovog održivog izbora podova. Nova Marmoleum Marbled kolekcija daje  klasičnom mramornom uzorku sasvim novu notu u velikom rasponu boja te u čak  5 intrigantnih organskih struktura. Njegova mješavina boja pruža svestran dizajn poda i savršeno se kombinira s drugim površinama kao što su drvo i kamenje. Dajte priliku ovom održivom i elegantnom podu i istražite Forbo mramorirane podloge Real, Fresco, Vivace, Splash & Terra.

Čvrsti Marmoleum

Forbov čvrsti Marmoleum stabilna je i prirodna podloga koja će se savršeno uklopiti u vaše prostorije. Ono što je zanimljivo kod ovog Marmoleuma jest njegova posebnost dizajna koja se očituje u svakoj posebnoj čvrstoj podlozi. Naročito zanimljive u njemu su inovativnosti poput dodavanja ljuski kakaa stvarajući tako jedinstveni zrnati izgled. Stopostotna održivost ovog čvrstog Marmoleuma samo je još jedan plus njegovoj eleganciji.

Linearni Marmoleum

Kao što i sam naziv kaže, ovaj Marmoleum svojim linijama definira i upotpunjuje čitavu prostoriju. Forbo obnovljena kolekcija Marmoleum Striato donosi posebne linearne dizajne podova u svim bojama. Bilo da ste tip za toplije neutralne boje ili više volite otvorene i svijetle nijanse, možete pronaći pod točno onakav kakav vam odgovara. Iz ove kolekcije zasigurno je najzanimljiviji Marmoleum Striato Textura koji dodaje taktilnu dimenziju svojim prirodnim utiskivanjem stvarajući živahni pod koji vašem domu pridaje novu, prirodnu dimenziju.

Marmoleum Klik pločice

Ova podna obloga atraktivnog je dizajna, a vrlo je jednostavna za postavljanje. Ono što je njena specifičnost je plutena podloga koja apsorbira zvuk. Ova potpuno prirodna i održiva podloga dostupna vam je u čak 23 boje i 3 veličine što vam daje beskrajne mogućnosti za njezino uklapanje u prostore vašeg doma. Osim što je vrlo udobna, velike prednosti su joj dugotrajnost i lakoća održavanja.

Sve ostalo što trebate znati o prednostima Marmoleum podova pogledajte OVDJE i odlučite se za najljepši održivi komad vašeg osvježenog doma.