romantičan ambijent tepihland

Neka romantika traje cijelu godinu

Veljača, mjesec ljubavi i romantike… zašto ne bi i vaš dom bio ugodan, ali istovremeno ispunjen romantikom. Romantične detalje, poput crvenih jastuka, tepiha ili nježnih zavjesa, možete tijekom cijele godine imati dozu ljubavi i pozitive.

Donijeli ste odluku kako je vrijeme za promjenu u vašem prostoru i trenutno ste u procesu skupljanja inspiracije. Romantični ste tip osobe i želite takav duh u svom domu ne samo u veljači, nego da potraje i cijelu godinu.

Romantični detalji

U veljači, kada je sve oko nas u znaku ljubavi, više nas privlače romantični detalji i oni brže dolaze do izražaja. Donosimo vam nekoliko ideja kako da dovedete romantiku u vaš dom, a na vama je da pustite mašti na volju i aktivirate svoju kreativnost.

Odakle krenuti s romantikom? Od spavaće sobe naravno. Iako je ova prostorija najmanje vidljiva nemojte ju zapostaviti. Romantičan efekt svakako možete postići i malim detaljima poput crvenim jastucima na krevetu. Krevet je u fokusu, štoviše centru svake spavaće sobe i najbolje ga možete naglasiti ukrasnim jastučićem u crvenoj boji.

Ljubav je u zraku

Centralno mjesto za druženje u svakom domu je dnevni boravak, u koji možete unijeti romantičan šarm u obliku cvjetnih zavjesa. Ovakve zavjese osim romantike unijet će i dašak proljeća na vaše prozore. Pogled na cvijeće često je dovoljno da vam izmami osmjeh na lice i osjećate se bolje.

Ako ste spremi za nešto veću promjenu, onda svoj zid možete oživiti romantičnom tapetom. Za one odvažne cijeli zid u klasičnoj crvenoj boji podići će prostor i pretvoriti ga u romantičnu oazu. No, ako niste toliko odvažni da cijeli zid prekrijete crvenom tapetom, prostor možete naglasiti nježnijim cvjetnim uzorkom ili kombinacijom crvenih i bež traka.

A ljubav je i na podu

Svoje prostorije u domu možete naglasiti i osvježiti mekanim tepihom. Odabirom tepiha koji će se nijansom i uzorkom uklopiti u vaš prostor jednostavan je način uvođenja romantike, a istovremeno i elegantan način za naglašavanje određene sobe ili kutka.

Uređenje doma utječe na naše raspoloženje, ne samo oblik namještaja i detalja, već i njegova boja. Veljača je mjesec ljubavi i romantike, ali romantični motivi nisu aktualni samo u mjesecu ljubavi, ljubav je u trendu cijele godine.

Ako vaši sinonimi za romantiku nisu crvena boja, ruže i cvjetni uzorci. U našem asortimanu detalja za ljepši dom zasigurno ćete pronaći ono što odgovara vašem pojmu romantike.