Neka romantika traje cijelu godinu

Veljača, mjesec ljubavi i romantike… zašto ne bi i vaš dom bio ugodan, ali istovremeno ispunjen romantikom. Romantične detalje, poput crvenih jastuka, tepiha ili nježnih zavjesa, možete tijekom cijele godine imati dozu ljubavi i pozitive.

Donijeli ste odluku kako je vrijeme za promjenu u vašem prostoru i trenutno ste u procesu skupljanja inspiracije. Romantični ste tip osobe i želite takav duh u svom domu ne samo u veljači, nego da potraje i cijelu godinu.

Romantični detalji

U veljači, kada je sve oko nas u znaku ljubavi, više nas privlače romantični detalji i oni brže dolaze do izražaja. Donosimo vam nekoliko ideja kako da dovedete romantiku u vaš dom, a na vama je da pustite mašti na volju i aktivirate svoju kreativnost.

Odakle krenuti s romantikom? Od spavaće sobe naravno. Iako je ova prostorija najmanje vidljiva nemojte ju zapostaviti. Romantičan efekt svakako možete postići i malim detaljima poput crvenim jastucima na krevetu. Krevet je u fokusu, štoviše centru svake spavaće sobe i najbolje ga možete naglasiti ukrasnim jastučićem u crvenoj boji.

Ljubav je u zraku

Centralno mjesto za druženje u svakom domu je dnevni boravak, u koji možete unijeti romantičan šarm u obliku cvjetnih zavjesa. Ovakve zavjese osim romantike unijet će i dašak proljeća na vaše prozore. Pogled na cvijeće često je dovoljno da vam izmami osmjeh na lice i osjećate se bolje.

 

Ako ste spremi za nešto veću promjenu, onda svoj zid možete oživiti romantičnom tapetom. Za one odvažne cijeli zid u klasičnoj crvenoj boji podići će prostor i pretvoriti ga u romantičnu oazu. No, ako niste toliko odvažni da cijeli zid prekrijete crvenom tapetom, prostor možete naglasiti nježnijim cvjetnim uzorkom ili kombinacijom crvenih i bež traka.

A ljubav je i na podu

Svoje prostorije u domu možete naglasiti i osvježiti mekanim tepihom. Odabirom tepiha koji će se nijansom i uzorkom uklopiti u vaš prostor jednostavan je način uvođenja romantike, a istovremeno i elegantan način za naglašavanje određene sobe ili kutka.

 

Uređenje doma utječe na naše raspoloženje, ne samo oblik namještaja i detalja, već i njegova boja. Veljača je mjesec ljubavi i romantike, ali romantični motivi nisu aktualni samo u mjesecu ljubavi, ljubav je u trendu cijele godine.

Ako vaši sinonimi za romantiku nisu crvena boja, ruže i cvjetni uzorci. U našem asortimanu detalja za ljepši dom zasigurno ćete pronaći ono što odgovara vašem pojmu romantike.

Ne propusti priliku!

Nemoj da ti promakne dobra akcija pred nosom.
Pretplati se na naš newsletter i saznaj prvi sve o super akcijama!

Friško napisano