Pravilnik ‘Rimu skroji, zavjesu osvoji’

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA
Tepih land d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10000 Zagreb, Hrvatska

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju natjecatelj treba u komentaru nagradnog posta objaviti rimu o savršenim zavjesama, uz to označiti osobu kojoj također treba preuređenje prozora u periodu od 05. listopada do 18. listopada 2020. u 20h na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland).

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki priređivaču natječaja odabrat će najoriginalniju rimu te ju nagraditi. Svaka pojedinačna osoba, sudionik natječaja, ima pravo objaviti jedan komentar. U natjecanju će ukupno biti nagrađena dva sudionika/ice.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 05. listopada do 18. listopada 2020. u 20 sati.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske stari 18 i više godina na dan početka nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Tepih land d.o.o. kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

NAGRADA

U natječaju će biti nagrađene dvije osobe koju je žiri odabrao s najboljom/najkreativnijom pjesmom o zavjesama.

Nagrada za pobjednike: 2 x poklon bon u iznosu od 1,000 kuna (riječima: tisuću kuna) za kupnju zavjesa po mjeri na odjelu šivanih zavjesa u poslovnici Jankomir, Škorpikova 25.

OBJAVA DOBITNIKA

Natječaj će se održati u dva kruga. Prvi krug objave imena dobitnika nagrade bit će 12. listopada do 16 h, a drugi krug objave imena dobitnika održat će se 19. listopada do 16 h na službenoj Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland). Obvezno će se provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti za sudjelovanje.

PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost i nije prenosiva na treću osobu. Nagradu dobitnik može preuzeti najkasnije do 23. studenog 2020. godine uz predočenje osobne iskaznice.

Ako dobitnik u navedenom roku ne preuzme nagradu, na nju gubi pravo. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

– Natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke.

– Natjecatelj ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata.

– Prijavljeni komentar se ne pridržava teme Natječaja.

– Prijavljeni komentari su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

– Komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja.

– Komentar ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode.

– Komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrada, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

* Tepih land poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za slanje nagrada.

** Tvrtka Facebook Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Tepih land.

U Zagrebu, 05. 10. 2020.

Prati nas: