savršen travnjak tepihland

Savršen travnjak nije mit

Oduvijek sanjate da vaš travnjak izgleda savršeno poput onih s nogometnih ili golf terena? Kako bi travnjak izgledao savršeno tijekom cijele godine potrebno je mnogo pažnje i vremena, naravno ako pričamo o pravoj zelenoj travi.

Naravno da uz lijepi travnjak ide i puno brige te održavanje. Redovita košnja, zalijevanje i ostali poslovi sada mogu otići u zaborav, a vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledat će savršeno i u najhladnijim mjesecima.

Pitate se kako? Odgovor je umjetna trava, a mi vam donosimo nekoliko razloga  zašto bi trebali o njoj razmisliti.

Minimalno održavanje

Umjetne trave nemaju gotovo nikakvu potrebu za održavanjem. Potrebno je povremeno čišćenje i dezinfekcija ovisno o načinu korištenja.

Univerzalna upotreba

Umjetna trava prikladna je i za interijere kao i za eksterijere pa je stoga njezina primjena ograničena samo vašom maštom i kreativnošću.

 

Kvalitetan proizvod

Umjetna trava izrađena je od neškodljivih i reciklirajućih materijala što je čini sigurnim proizvodom i za djecu i vaše ljubimce. Uz to, izdržljiva je podloga na ekstremno korištenje.

Ušteda vode

Pravi travnjak zahtjeva mnogo održavanja, zalijevanja i uređivanja što oduzima mnogo vremena. Osim što ćete uštedjeti na vremenu, jer umjetna trava ne zahtijeva nikakvu brigu, uštedjet ćete i na računima za vodu jer je naša trava uvijek zelena.

Više o umjetnoj travi te kakve sve vrste imamo u ponudi pogledajte OVDJE