tepihland_blog_umjetna_trava_featured_photo

„Selfie“ zid ili igralište? Kako najbolje iskoristiti umjetnu travu

Vrlo izdržljiva, lijepa, vrlo praktična i laka za održavanje, umjetna trava se danas koristi u uređenju vanjskog prostora, ali i unutarnjeg. Razvojem proizvodnje, umjetna trava sada vjerno oponaša izgled prirodne trave, kombinirajući različite debljine i boje vlakana. Njena svestranost omogućuje da ju koristite na puno funkcionalnih i kreativnih način unutar i izvan doma. Osim za dvorište, terasu ili balkon, umjetna trava je odlično rješenje i za dječje sobe, igraonice, teretane i urede.

Umjetna trava za igralište

Bujna i mekana površina umjetne trave pruža sigurno okruženje za dječju igru, smanjujući rizik od ozljeda dok se prevrću, pužu i padaju. Uz pomoć umjetne trave stvorite prostor u svom vrtu, dvorištu ili na terasi na kojem će vaši najmlađi uživati. Osim sigurnosti, prednost umjetne trave je i ta što zahtijeva malo održavanja. Uz to što ne zahtijeva zalijevanje ili košenje, umjetna trava štedi dragocjenu vodu. Idealna za igrališta, umjetna trava može pružiti okruženje uz bazen, možete ju postaviti uz ljuljačku ili iskoristiti kao savršenu podlogu za brojne sportske aktivnosti.

umjetna trava za igralište

Zabavna i moderna zidna dekoracija

Upotrijebite umjetnu travu u domu za ukrašavanje zida i stvaranje jedinstvenog dizajna u prostoru. Osim u domu, zid od umjetne trave može biti odlično rješenje u uredu ili poslovnom prostoru i to zbog više razloga. Osim što je to prilika za dodavanje malo zelenila unutarnjem dekoru,može poslužiti kao prostor ili kutak namijenjen snimanju videa, fotkanju ili opuštanju. Zid od umjetne trave ili kutak pomalo je neobičan, ali zasigurno upečatljiv dio uređenja. Ako uređujete prostor i tražite nešto što će gosti pamtiti, zid od umjetne trave je odlično rješenje.

umjetna trava zidna dekoracija

Nova dimenzija gledanja utakmica kod kuće

Volite gledati nogomet kod kuće s prijateljima? Unesite osjećaj terena u svoju dnevnu sobu ili vikendicu. Postavite komad umjetne trave na svoj stol, klupu za sjedenje ili ispod stola. U vrlom kratkom vremenu uz minimalno truda imate vrhunsku podlogu koja prenosi ugođaj nogometnog igrališta. Osim što ćete uživati u atmosferi, umjetna trava je odlična za hvatanje mrvica i lako se čisti. Dovoljno je isprati crijevom nakon utakmice i spremni ste za sljedeći put.

umjetna trava gledanje utakmica

Ograda od umjetne trave

Ograde koje ograđuju vanjske prostore, poput skladišnih prostorija, često izgledaju dotrajalo i narušavaju izgled vašeg dvorišta.  Te su ograde često izrađene od materijala koji loše podnose razne vremenske uvjete, a umjetna trava vam tu može pomoći. Iskoristite umjetnu travu i obložite postojeću ogradu zelenilom koje će doprinijeti šarmu i izgledu vašeg dvorišta.  Umjetna trava također štiti ogradu od vremenskih nepogoda, čuvajući drvo ili metal ispod. Osim toga, stara drvena ograda prekrivena umjetnom travom puno je blaža i sigurnija za vašu djecu, ljubimce i ukućane.

umjetna trava ograda

Prvi saznajte sve novosti, akcije, popuste i trendove u Tepih landu. Prijavite se na naš newsletter i ne propustite odličnu ponudu pred nosom. Prijaviti se možete OVDJE.

Prati nas: