Stvorite blagdansku čaroliju u dnevnom boravku

Budimo realni. Svake godine imate manje više iste Božićne ukrase, isti vijenac na zidu ili ulaznim vratima i svoje standardne dekoracije za drvce. Ove godine dodajte malo osobnosti u  svoje uređenje i upotpunite božićni ugođaj novim idejama. Pojačajte svoj Božićni dekor stvarima koje ističu vaš osobni stil. Uz malo truda i jednostavne ideje u nastavku, stvorite pravu blagdansku čaroliju u svom dnevnom boravku.

Božićno drvce

Dnevni boravak je najpopularnije mjesto u kući za postavljanje božićnog drvca. Ukrašen svjetlucavim lampicama, šljokicama i velikom količinom božićnih ukrasa, izgled drvca svakako utječe na cjelokupan izgled vašeg dnevnog boravka. Ove godine svojim standardnim ukrasima dodajte trendi ukrase u ledeno ružičastoj i bakrenoj boji. Za dodatnu ugodu i teksturu ispod drvca postavite čupavi tepih u svijetlo ružičastoj ili neutralnoj nijansi.

Svjetlucavo

Ništa ne govori slavlje više od šljokica, svjetlucavog zlata i srebra.  Zlatne i srebrne dekoracije lijepo se slažu s neutralnom paletom  boja. U dnevnom boravku neutralnih zidova postavite zavjese zlatnih i srebrnih uzoraka studio bronze i aura silver i kombinirajte uz krem ili sive tepihe heaven silver. Dobar način da unesete malo blještavila je i tepih bakrenog uzorka koji će se istaknuti u neutralnom dekoru modeli patina art i marmaris beige.

Nježno ružičasta

Ove godine ružičasta je na vrhuncu popularnosti pa ju slobodno uključite i u svoju božićnu dekoraciju. Nježno ružičasta i boja breskve u kombinaciji sa zelenilom božićnog drvca lijepo će zaokružiti vašu pastelnu temu.  Postavite nježni i izrazito mekani ružičasti tepih za dodatnu ugodnost Heaven ili tepih ružičastog uzorka za moderno uređenje Delta. Kombinirajte ružičasti Božićni trend s trendom vintage glamura, ukrašenim perlama, perjem i biserima za bezvremenski izgled.

Girlanda za prozore

Prozori vašeg dnevnog boravka su platno na kojem možete pokazati svoju kreativnost. Uokvirite ih raskošnom girlandom kako biste upotpunili božićni dekor ili objesite vjenčiće. Ne zaboravite na lampice i rasvjetne dekoracije koje možete postavite na prozor i oko njega,  kako bi dodatno osvijetlili vaš dnevni boravak u blagdansko vrijeme. Za one koji vole jednostavnost i eleganciju, posebni blagdanski ugođaj stvorit će gusta bogata dekor zavjesa u crvenoj nijasni. Aristrocat

Bijeli Božić

Ima nešto posebno u bijelom Božiću pa tako i u bijelim Božićnim dekoracijama. Ako se odlučite za bijelu zimsku idilu u svom dnevnom boravku idite hrabro i do kraja s bijelom. Nemojte koristiti jednu nijansu bijele boje jer ćete dobiti „ravan“ i pomalo dosadnjikav izgled. Odaberite nekoliko različitih nijansi bijele koje će stvorite lijepu dinamiku u prostoru tepih flux. Također, koristite razne teksture i oblike u bijelim bojama. Uz laganu bijelu zavjesu postavite gušći dekor u drugoj nijansi bijele piazzetta.  

Prvi saznajte sve novosti, akcije, popuste i trendove u Tepih landu. Prijavite se na naš newsletter i ne propustite odličnu ponudu pred nosom. Prijaviti se možete OVDJE.

Prati nas: