tepihland_blog_tapete_koje_pričaju_priču_featured_photo

Tapete koje pričaju priču

Tapete mogu stvoriti zanimljiva okruženja i atmosferu u domu na jednostavan, povoljan i jedinstven način. Tapete otvaraju mogućnost da istaknete svoj stil i kroz izgled interijera ispričate priču o osobnosti. Volite luksuz, vaš duh je zaigran ili ste pobornik minimalizma?  Odaberite tapete koje će naglasiti vašu priču i zaokružite stil vašeg doma.

Spokojno

Manje je više u svijetu minimalističkog uređenja interijera. Birajte čiste linije, suptilne uzorke ili monokromatske tonove kako biste stvorili opuštajuću atmosferu. Zidne tapete koje dobro funkcioniraju u minimalističkim uređenjima izgledom naglašavaju jednostavne linije i prenose osjećaj mira. Dobro funkcioniraju u spavaćim sobama, kupaonicama ili bilo kojem prostoru u kojem tražite opuštanje i jednostavnost.

spokojno

Egzotično

Savršene za stvaranje modernog i razigranog izgleda u dnevnim sobama ili blagovaonicama, tropske tapete odvest će vas na neko daleko i sretno mjesto. Uz pomoć zabave zidne tapete s tropskom temom unijet ćete atmosferu odmora u svoj dom. Odaberite tapetu s uzorkom palminog lišća, egzotičnog cvijeća ili ptica, koja u vaš prostor ulijeva osjećaj opuštenosti i tropskog raja.

egzotično

Boho

Ako postoji stil uređenja koji priča priče, onda je to svakako boho. Elementi u domu koji sami po sebi govore o iskustvu, povijesti i kulturi je ono što ovaj stil čini čarobnim i mnogima neodoljivo privlačnim. Ručno izrađeni tepisi (Model Terra drvo), umjetnička djela stečena na putovanju, vintage  komadi samo su neki od detalja koji će naći svoje mjesto u boho uređenju.  Najvažniji aspekt boho stila vjerojatno je njegova neobuzdanost i sloboda. Zbog svoje razigrane prirode, boho dizajn interijera vrlo ležerno spaja različite stilove. Na primjer, uz moderan namještaj kombinirajte ručno tkane makrame detalje u prostoru i šareni tepih vintage izgleda (Model Beluchi). Kod odabira zidne tapete vodite se izgledom koji unosi život u prostor. Prisutnost biljaka i naklonost prirodi važna je u boho stilu uređenja, stoga, postavite tapete inspirirane drvećem, cvijećem, pticama i drugim motivima prirode.

boho

Glamurozno

Svoju ljubav prema lijepim i elegantnim stvarima istaknut ćete uz pomoć metalik detalja koji unose dašak raskoši. Moderni izgled i metalik sjaj zidnih tapeta podići će estetiku u domu i stvoriti pomalo glamuroznu atmosferu. Zidne tapete zlatnih, srebrnih ili bakrenih metalik detalja  lijepo će izgledati u blagovaonici, spavaćoj sobi ili hodniku.

glamurozno

Apstraktno

Uzbudljive i pomalo dramatične tapete apstraktnih uzoraka savršen su odabir za one koji žele dati dubinu izgledu svog doma. Od onih inspiriranih apstraktnom umjetnosti do neobičnih prikaza i geometrijskih uzoraka, ove zidne tapete definitivno pričaju vašu jedinstvenu priču. Tapete svijetlih, vedrih boja mogu se koristiti za unošenje živosti u dječju spavaću sobu. S druge strane, apstraktna geometrija u tamnijim nijansama može vizualno odvojiti blagovaonicu od dnevnog boravka.

apstraktno

Prvi saznajte sve novosti, akcije, popuste i trendove u Tepih landu. Prijavite se na naš newsletter i ne propustite odličnu ponudu pred nosom. Prijaviti se možete OVDJE.

Prati nas: