tepihland tepih za dvoje crvena boja nagradni natječaj

‘Tepih za dvoje’ – Nagradni natječaj

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Tepih land d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10000 Zagreb, Hrvatska

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju ‘Tepih za dvoje’ natjecatelj treba u komentaru nagradnog posta napisati originalnu čestitku za Valentinovo, uz to označiti osobu kojoj je namijenjena i kojoj želi pokloniti tepih u periodu od 08. veljače do 14. veljače 2021. objaviti na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland).

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki priređivaču natječaja odabrat će najkreativniju čestitku te ju nagraditi. Svaka pojedinačna osoba, sudionik natječaja, ima pravo objaviti jedan komentar.

U natjecanju će ukupno biti nagrađen jedan sudionik.

Pobjednik će biti objavljen na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) na kraju nagradnog natječaja (15. veljače 2021.).

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 08. veljače do 14. veljače 2021. godine u 20 sati.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske stari 18 i više godina na dan početka nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Tepih land d.o.o. kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

NAGRADA

U natječaju će biti nagrađena osoba koju je žiri odabrao s najboljom/najkreativnijom čestitkom i osoba koju je natjecatelj označio u komentaru.

Nagrada za pobjednika: dva tepiha po izboru dobitnika pojedinačne vrijednosti 1000 kn (riječima: tisuću kuna)

OBJAVA DOBITNIKA

Objava imena dobitnika nagrade bit će na Facebook stranici Tepih landa (https://www.facebook.com/Tepihland) u ponedjeljak, 15. veljače 2021. do 16 sati.

PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost i nije prenosiva na treću osobu. Nagradu dobitnik može preuzeti najkasnije do 15. ožujka 2021. godine uz predočenje osobne iskaznice. Pobjednik je u mogućnosti zatražiti da mu se nagrada pošalje putem pošte, ako pobjednik nije iz Zagreba.

Ako dobitnik u navedenom roku ne preuzme nagradu, na nju gubi pravo. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

– Natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke.

– Natjecatelj ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata.

– Prijavljeni komentar se ne pridržava teme Natječaja.

– Prijavljeni komentari su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

– Komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja.

– Komentar ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode.

– Komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrada, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

* Tepih land poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za slanje nagrada.

** Tvrtka Facebook Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Tepih land.

U Zagrebu, 08. 02. 2021.