tepihland umjetna trava vrt

Umjetna trava – 7 razloga za odabir

Ukoliko imate travnjak – želite da izgleda kao oni savršeni na nogometnim ili golf terenima! Ukoliko nemate travnjak – želite ga! Oba problema možete riješiti umjetnim travama! Štoviše, kad se odlučite za ovaj proizvod, ne morate ni brinuti o zalijevanju, košnji i svim ostalim poslovima koje zahtjeva održavanje zelenih površina.

umjetna trava u dvorišnom parkuUz to, cijena umjetnih trava je postala i više nego prihvatljiva, tako da je uz minimalne zahtjeve održavanja postala sve češći izbor vlasnika terasa i vrtova pri uređenju istih. A evo i još sedam razloga zašto je to tako:

KVALITETNA IZRADA

Umjetne trave izrađene su od polipropilena izvučenog u niti različite debljine i duljine, uz dodatke na UV otpornost, izdržljivost na habanje i postojanost boja u svim vremenskim uvjetima.

PRAKTIČNA U EKSTERIJERIMA

Iskoristite umjetnu travu kao otirač i protukliznu podlogu na ulazu u vaš objekt, u dvorištu, na terasi ili balkonu, dekorirajte nadstrešnice i krovne vrtove. Podloga sa umjetnom travom može se koristiti 365 dana u godini, bez obzira na vremenske uvjete.

POSTOJANA U INTERIJERIMA

Upotrijebite umjetnu travu u kafićima i restoranima, opremite teretanu ili dječju igraonicu, pronađite nove dimenzije, postavite ju okomito, na zid, zašto ne!

umjetna trava kao odlična podloga za vrtOTPORNA NA VODU

Umjetna trava izrađena je od poroznog materijala koji propušta vodu, čepovi i rupice s donje strane otpuštaju višak vode i postižu brže sušenje.

NEZAPALJIVOST

Umjetna trava na ekstremno visokim temperaturama ne gori otvorenim plamenom već se topi i tako sprječava širenje vatre.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

umjetna trava crvene bojeZa najjednostavnije vrste umjetnih trava dovoljna vam je metla, za deblje i gušće vrste koristite puhalo za lišće, usisavač, miniwash. Kod održavanja većih površina upotrijebite strojeve za čišćenje.

IGRAJTE SE BOJAMA I TEKSTURAMA

Umjetne trave ne moraju biti samo zelenih nijansi, različita gustoća i oblici niti otvaraju mnoge mogućnosti svakom dekorateru u prostoru i na predmeta u njemu.

Tepih land ponuda umjetnih trava.