tepihland umjetna trava vrt pas ljubimci

Umjetna trava – prijatelj vašeg ljubimca!

Za vaše kućne ljubimce uživanje u prostranim vrtovima predstavlja pravu uživanciju. Ljeto će pas najradije provoditi u vrtu, ali blatne šape i rupe u travi nešto su što niti jednog vlasnika ne oduševljava. Kako bi izbjegli te probleme imamo jednostavno rješenje, a ono se zove – umjetna trava.

Umjetna trava je sigurna za pse?

Kratak odgovor je: da, umjetna trava je potpuno sigurna za pse. Danas odgovaramo na sva često postavljana pitanja vlasnika pasa o umjetnoj travi. Riječ je o iznimno zahvalnoj podnoj oblozi, koja je jednostavna za održavanje i odlično podnosi različite vremenske uvjete.

Je li umjetna trava štetna?

Apsolutno ne. Kao što smo već spomenuli, umjetna trava je potpuno sigurna za pse i ljude. Zapravo umjetna trava bi mogla biti bolja za zdravlje vašeg psa, jer neki ljubimci mogu razviti alergije na određene vrste biljaka i trave što im može uzrokovati probleme s kožom ili respiratorne probleme kod kućnih ljubimaca. To pretvara umjetnu travu u prikladno okruženje za vašeg ljubimca.

Mogu li psi kopati kroz umjetnu travu?

Ne brinite, psi vole umjetnu travu i rijetko kopaju u vrtovima s umjetnom travom, a čak bi se i najveći psi borili s kopanjem sintetičke trave. Jedna od najvećih prednosti umjetnog travnjaka je ta što je u potpunosti bez blata. Znači da psa možete pustiti u vrt bez obzira na vremenske prilike i neprilike.

Kako očistiti pseći nered na umjetnoj travi?

Čišćenje psećeg nereda s umjetne trave je vjerojatno lakše nego čišćenje prirodnog travnjaka jer nema opasnosti da se pseći nered pomiješa s blatom ili ošteti travu. Jednostavno pokupite i zatim ostatke isperite crijevom za vodu. Ako ste zabrinuti zbog bakterija, preporučujemo da prije ispiranja područje prskate jednostavnom otopinom octa.

Hoće li pseći urin obojati umjetnu travu?

Ne! Nikad se više ne treba brinuti zbog neuglednih žutih mrlja u vašem vrtu. Umjetnu travu je vrlo teško zaprljati i redovito ispiranje vrtnim crijevom će osigurati da nema nikakvih problema s promjenom boje.

Ako ste odlučili da je umjetna trava savršeno rješenje vrtnih problema za vas i vašeg psa posjetite naše poslovnice Jankomir i Velesajam ili pogledajte ponudu umjetne trave OVDJE